2-Daagse Gastronomie in Nederlands Roermond

21 november 2022 t.e.m. 22 november 2022

Gastronomie in Nederland is niet enkel Sergio Herman. De laatste jaren hebben de Nederlandse chefs een culinaire reputatie opgebouwd die nog onvoldoende gekend is. We deden in elk geval in Roermond een ontdekking die we aan uwillen presenteren tijdens deze gastronomische 2-daagse.

Vertrekuur

07:00

Prijs

338,50 EUR

Faciliteiten

Sfeervol UNIEK hotel, prachtig salons, bar, ...

Inbegrepen

reis per luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, volpension vanaf het eerste middagmaal tot en met het laatste middagmaal, professioneel audiogids systeem

Niet inbegrepen

degustaties, dranken en toegangen

Opmerkingen

Prijs op basis van tweepersoonskamer.
Toeslag éénpersoonskamer: 90,00€

Dag 1: 21 november 2022 

Zwevezele - Lummen – Maaseik - Roermond

In de voormiddag worden we ontvangen door 10-voudig wereldkampioen motocross Stefan Everts. Na een korte rondleiding in zijn privé museum proeven we de “S72 gin en vodka”, waarna middagmaal aan de oevers van de Maas. Na een rondrit in Nederlands Limburg en het pittoreske Maaseik gaat het richting Hotel “Het Arresthuis” een bijzonder 5*-hotel op een historische locatie in Roermond, een bijzonder adresje. Een unieke locatie waar we overnachten en bij velen zal bij blijven en natuurlijk ook een bijzonder verzorgde en gastronomische keuken met een 5-gangen maaltijd die op ons wacht.

Dag 2: 22 november 2022 

Roermond - Riemst - Zwevezele

Na een verrukkelijk ontbijt met bediening, even de stad Roermond verkennen. Daarna gaat het richting Riemst waar we een bezoek brengen aan het schitterende Wijnkasteel Genoels-Elderen (gekend van de tv-serie Zuidflank) met uitgebreide degustatie van de plaatselijke wijnen. Na het middagmaal rijden we doorheen de heuvelachtige Voerstreek richting Abdij van Val Dieu. Bezoek en degustatie van diverse lokaal gebrouwen abdijbieren. Nadien terug huiswaarts richting West- Vlaanderen.