Het Mooiste van Parijs

2 juli 2022 t.e.m. 3 juli 2022

Parijs is een stad die iedereen blijft boeien. Een ware ontdekkingsreis als u er nog niet bent geweest of steeds verrassend als u er weer terugkomt. Een levendige, bruisende plek aan weerszijden van de Seine.

Vertrekuur

06:00

Prijs

247,00 EUR

Faciliteiten

Gezellig hotel in hartje parijs, restaurant, bar, terras,..

Inbegrepen

Reis per luxe-autocar, Nederlandstalige reisleider, halfpension vanaf het eerste avondmaal tot en met laatste ontbijt, professioneel audiogids systeem

Niet inbegrepen

dranken, toegangen en vrije middagmalen

Opmerkingen

Sfeervol hotel met restaurant, bar, teras, …
Toeslag éénpersoonskamer: 70,00€

Dag 1: 2 juli 2022 

Zwevezele - Parijs

Via Assevillers verder naar de hoofdstad van Frankrijk. We houden een korte stop om de buitenkant van het museum Louis Vuitton te bewonderen: het gebouw staat bekend als het glazen schip. Nadien verkennen we eerst het Carrousel du Louvre, sanitaire stop en vrije lunch. Daarna vatten we onze eerste wandeling aan. In het centrum van de stad wandelen we langs het Louvre, het Palais Royal, de Beurs en Les Halles. Verder langs het Centre Pompidou naar het stadhuis en de Notre-Dame. Alvorens ons naar het hotel te begeven maken we met de bus een rondrit langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de Avenue des Champs- Elysées, Place de la Concorde, Quartier Latin, Palais de Luxembourg, Panthéon en nog veel meer. Voor de geïnteresseerden kan er nog een avondwandeling in de stad voorzien worden.

Dag 2: 3 juli 2022 

Parijs - Zwevezele

’s Morgens rijden we naar La Place du Trocadéro van daar te voet naar de Eiffeltoren en het beroemde Dom des Invalides. Daar bezoeken we de graftombe van Napoleon. Deze man is 200 jaar geleden overleden maar leeft toch nog verder in onze dagelijkse samenleving. Vrij middagmaal. In de namiddag verkennen we de wijk Montmartre met de basiliek Sacré Coeur, Place du Tertre, het huis van Dalida, de wijngaard van het dorp, enzovoort. Hier wordt ook wat vrije tijd voorzien alvorens de terugweg naar vlaanderen aan te vatten.