Lekkernijen uit de zee
12 oktober 2023
De Franse Côte D’Opale staat bekend voor zijn zeevruchten en visgerechten. Daarom trekken we dit jaar naar Duinkerke. Na een koffiestop maken we een tocht doorheen het echte Frans Vlaanderen met halte in Ekelsbeke, waar in de buurt van de Hallekerk één eerste wetenschappelijke studie kan gebeuren van de “Picon”. Zo verder naar ons restaurant waar u de keuze hebt tussen een uitgebreide “plateau de Fruits de Mer” met oesters, krab, gamba’s, langoustines, roze garnaal... allemaal vers uit de zee of een 3-gangen maaltijd op basis van zalm of rundsvlees. Aperitief en drank inbegrepen. Achteraf even de benen strekken tijdens een wandeling langsheen de Franse kust. Op de terugweg houden we halt aan de abdij van St Antonius.
Bij inschrijving uw menukeuze doorgeven aub
Vertrekuur
08:00
Prijs
46,00 EUR
Inbegrepen
autocar, reisleider
Niet inbegrepen
maaltijden